Cases saludables i sostenibles

Cases saludables

Les cases VIÜ estan dissenyades seguint criteris d’arquitectura saludable. Prioritzant aspectes com: la qualitat de l'aire interior, l’aprofitament de la llum natural, l’elecció de materials naturals, la reducció de camps magnètics i adaptades a persones amb mobilitat reduïda.
A l’inici del projecte es recomana la realització d’un estudi geobiològic que analitzarà les fonts de contaminació electromagnètiques naturals i artificials de la parcel·la. A partir d’aquí es tindrà en compte l’emplaçament d’habitacions i zones de descans lluny d’aquestes àrees.
També recomanem la utilització de materials lliures de COV (Compostos Orgànics Volàtils) perjudicials per a la salut.
L’objectiu és crear espais que contribueixen al benestar i la salut de les persones que hi viuen. En definitiva, cases que faran sentir-te VIÜ.

Cases sostenibles i eficients

VIÜ són habitatges sostenibles i eficients. Les cases VIÜ incorporen millores a tots els nivells: des del disseny, els materials, la construcció fins a les instal·lacions amb l’objectiu de reduir al màxim la demanda energètica. Una forma d'estalvi passiu que contribueix a reduir la despesa energètica mensual de les famílies que hi viuen. Les cases VIÜ també incorporen sistemes de generació d’energia 100% renovable com per exemple el sistema d’aerotèrmia amb terra radiant i refrescant i la possible instal·lació de plaques fotovoltaiques. L’objectiu, és que siguin habitatges que tendeixen cap a l’autosuficiència.
La combinació de millores en el marc de l’eficiència energètica i la incorporació d’energies renovables fa que les cases VÏU siguin habitatges amb una demanda energètica pràcticament nul.la. Això suposa una reducció important de l’impacte energètic i ambiental a curt i a llarg termini.
Les cases VIÜ són sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. Utilitzen sistemes constructius com la fusta que contribueixen a minimitzar la petjada ecològica que deixen en el terreny sense comprometre les generacions que vindran.
crossmenu