Qui és VIÜ?
Habitatges prefabricats

Cases prefabricades de Colomer Rifà, amb més de 35 anys d'experiència en la construcció d'habitatges.

VIÜ porta el segell de qualitat de Colomer-Rifà, un despatx d’arquitectura amb més de trenta-cinc anys d’experiència en el camp del disseny i construcció d’habitatges. Un equip de professionals altament qualificats i amb àmplia experiència en el sector que t’acompanyaran durant tot el procés de creació del teu habitatge.
Colomer-Rifà és un despatx professional especialitzat en el disseny de projectes i la direcció d'obres en els àmbits de l'enginyeria, l'arquitectura i el medi ambient. També som especialistes en la gestió d'obres i la realització de projectes claus en mà.
La nostra filosofia és dissenyar edificis altament funcionals, ambientalment sostenibles, eficients i amb un disseny actual sempre tenint en compte les necessitats del client pel que fa a l'estètica, els terminis, el pressupost, les expectatives, etc.
Formem un equip pluridisciplinari d'arquitectes, interioristes, enginyers, experts en assessorament mediambiental, especialistes en disseny d'instal·lacions, topògrafs, urbanistes, calculistes, etc. Aquesta característica ens permet oferir al client un servei global adaptat a les seves necessitats.
Fa més de trenta-cinc anys que treballem en el sector. Les nostres oficines són a Vic i Olot, però podem treballar a tot el món. Internacionalment, hem executat projectes a la Xina, Brasil i Itàlia.
crossmenu