Cases prefabricades

Les cases VIÜ són habitatges de construcció ràpida.

Tindràs la teva casa VIÜ en cinc mesos des de la signatura del contracte.
L’estructura principal de l’edifici es construeix íntegrament a fàbrica a partir de processos industrialitzats. Això ens permet reduir terminis, residus i errors de construcció.
Els panells estructurals un cop fabricats es transporten a la parcel·la i es munten in situ en qüestió de 2-3 dies. A més a més, aquest sistema a diferència d’altres sistemes industrialitzats permet una gran llibertat de disseny, ja que no vas condicionat per la mida del transport.
Podràs escollir entre dos sistemes de construcció prefabricada: la fusta o el formigó.

Prefabricat de fusta

Els panells estructurals de prefabricat de fusta es construeixen a fàbrica. Aquestes estructures es formen a partir d’un entramat lleuger que facilita el seu transport, muntatge i redueix els costos de fonamentació. Tot i la creença popular, la fusta com a material estructural ofereix una resistència estructural i ignifuga igual o superior als sistemes tradicionals. La fusta és un material natural 100% biodegradable fet que redueix significativament la petjada ecològica que deixa l’edifici sobre la terra.

Prefabricat de formigó

Els panells estructurals de prefabricat de formigó es construeixen a fàbrica. La característica d’aquest sistema és que permet suportar grans llums, és a dir, que els panells poden aguantar-se sense necessitat de pilars entremig i a una distància que pot arribar fins als 10 metres, a diferència del sistema tradicional que només arriba als 5-6 metres entre suports.
crossmenu