Cases a mida

Som especialistes en el disseny de cases a mida. Si no et convenç cap dels models de cases VIÜ pots posar-te en contacte amb nosaltres i t'assessorarem. Comptem amb una llarga tragectòria pofessional al costat dels nostres clients ajudant-los en el procés de creació de la seva llar. VIÜ és una marca del despatx Colomer-Rifà de Vic amb més de 35 anys d'experiència en el camp de l'arquitectura i el disseny d'interiors. 

Escoltem el client. Captem les seves necessitats i espectatives. Després creem.

Dissenyem tota mena d'habitatges: cases aïllades, cases aparellades, entremitgeres, edificis plurifamiliars, etc. Som especialistes en la rehabilitació d'edificis: adequació de masies, rehabilitació d'edificis catalogats o amb algun tipus de vàlua arquitectònica, rehabilitació de cases antigues, etc. També ens encarreguem del disseny de l'interior del teu habitatge, un espai al teu gust perquè et puguis sentir com a casa.

Creiem i apostem per les cases de consum zero. Cases dissenyades seguint criteris d'arquitectura sostenibles que contribueixen a reduir la seva demanda energètica, molt eficients energèticament i capaces d'autoproduir-se bona part de l'energia que necessiten. 
crossmenu