Configura la teva casa prefabricada VIÜ

VIÜ són cases 100% personalitzables.

Descobreix quins són els 9 models de cases VIÜ, busca la que més t’agradi i personalitza-la. Pots decidir entre un munt de possibilitats. Des de quin vols que sigui el sistema constructiu fins als acabats de banys, cuina, etc.

Entra al configurador i personalitza la teva casa VIÜ. Per començar escull quin és el sistema constructiu que prefereixes: prefabricat de fusta o prefabricat de formigó.

El configurador et permet veure una recreació en 3D de la teva casa VIÜ, podràs afegir i treure tants extres com vulguis i veure en tot moment com canvia el preu final. Les cases VIÜ són habitatges a preu tancat. Això significa que sabràs el preu del teu habitatge des de principi a final.

Escull el prefabricat

Prefabricat de formigó'
Prefabricat de formigó
Des de 220.305,72 EUR
Prefabricat de fusta'
Prefabricat de fusta
Des de 230.667,60 EUR
Prefabricat de fusta: els panells estructurals de prefabricat de fusta es construeixen a fàbrica. Aquestes estructures es formen a partir d’un entramat lleuger que facilita el seu transport, muntatge i redueix els costos de fonamentació. Tot i la creença popular, la fusta com a material estructural ofereix una resistència estructural i ignifuga igual o superior als sistemes tradicionals. La fusta és un material natural 100% biodegradable fet que redueix significativament la petjada ecològic que deixa l’edifici sobre la terra.
Prefabricat de formigó: els panells estructurals de prefabricat de formigó es construeixen a fàbrica. La característica d’aquest sistema és que permet suportar grans llums, és a dir, que els panells poden aguantar-se sense necessitat de pilars entremig i a una distància que pot arribar fins als 10 metres, a diferència del sistema tradicional que només arriba als 5-6 metres entre suports.

No t'encaixa cap model?

Els 9 models de cases VIÜ són només un punt d’inici. A partir d’aquí podem modificar el disseny per adaptar-lo a la teva parcel·la i a les teves necessitats. Com ara augmentar el nombre d’habitacions, introduir altres espais, modificar el disseny de l’habitatge, etc.

Una casa totalment a mida.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem.

crossmenu